Ce sunt bioflavonoidele?

Plantele sunt bogate in compusi aromatici, multi fiind bioflavonoide apartinand familiei polifenolilor. Se cunosc de multa vreme proprietatile fiziologice si farmacologice benefice asupra organismului uman. Se efectueaza studii clinice pentru intelegerea si descoperirea de noi efecte pozitive.

Bioflavonoidele sunt bine cunoscute pentru efectele lor antibacteriene, antivirale si hepato-protectoare, dar si de prevenire a carii dentare si de stimulare a vindecarii pielii dupa arsuri si alte afectiuni dermatologice. Bioflavonoidele actioneaza primar asupra sistemelor circulator si digestiv. Ele leaga radicalii liberi nocivi, iar in peretele celular previn oxidarea acizilor grasi, scazand concentratia LDL-colesterolului, diminuand astfel pericolul aparitiei aterosclerozei. Ele au un efect pozitiv asupra inimii si sistemului circulator prin cresterea flexibilitatii peretelui celular, scaderea nivelului de colesterol si a formarii cheagurilor sanguine (efect preventiv impotriva trombozelor).

Studiile recente au aratat ca fructele si legumele pot pierde pana la 97% din continutul de bioflavonoide atunci cand sunt pregatite in cuptorul cu microunde. Si alte forme de pregatire culinara pot scadea continutul de bioflavonoide si antioxidanti din alimente. Consumarea zilnica de FLAVIN7 este cea mai buna modalitate de aport a bioflanoidelor necesare.

Cum actioneaza FLAVIN7 si ce sunt antioxidantii?

Bioflavonoidele si resveratrolul continuti in FLAVIN7 actioneaza ca „super antioxidanti” contribuind la impulsionarea sistemului imun si la prevenirea bolilor.

Un sistem imun slab ne face vulnerabili la imbolnavire. Exista numeroase cauze de scadere a capacitatii de reactie a sistemului imun. In primul rand, influentele mediului inconjurator (dieta, contactul cu agenti carcinogeni, poluanti, radiatii, etc.) duc la cresterea numarului de celule defecte structural si functional, depasind capacitatea organismului de a le distruge. In al doilea rand, stressul poate diminua activitatea sistemului imun, scazand astfel capacitatea organismului de a distruge celulele maligne. Indivizii expusi simultan la acesti factori prezinta un risc crescut de dezvoltare a bolilor maligne.

Antioxidantii sunt molecule stabile care pot lega si distruge oxidantii instabili (radicalii liberi). De multi ani, cercetatorii au asociat nivelul inalt de oxidanti cu afectiunile cardiace, cancerul si imbatranirea prematura. Compusii bioflavonoizi, ca si cei din FLAVIN7 au un efect semnificativ de legare a radicalilor liberi si antioxidant.

Bioflavonoidele ajuta, de asemenea, la cresterea efectului de legare a radicalilor liberi al vitaminei C si E, fiind necesara administrarea concomitenta cu aceste vitamine.

Special

Calciu + Flavin

Combinatia de calciu si flavin din capsula de Flavitamin Ca este unica atat prin raportul dintre substantele active cat si prin eficienta sa. Spre deosebire de alte marci de substituenti nutritiv ce contin calciu, Flavitamin Ca asigura o absorbtie maximala a calciului neinfluentata de orarul administrarii, aportul fiind astfel optimizat necesarului zilnic al organismului.

Pret:15 RON

comanda

Flavinul din componenta capsulei impiedica formarea compusilor stabili de oxalati de calciu, permitand obtinerea unei concentratii inalte de calciu liber utilizabil direct de catre celula.

Stem Enhance

Efectul acestui produs este rezultatul asocierii StemEnhance cu CellFlavin. StemEnhance este o mixtura a doi constituenti vegetali extrasi din aphanizomenon flos-aquae. Favorizeaza eliberarea si migrarea naturala a celulelor stem in organism, contribuind astfel la mentinerea unei sanatati optime.

CellFlavin are rol de protectie al celulelor stem.

MinusKilos

Va prezentam un produs 100% natural eficient in lupta cu kilogramele in exces... descarcati